onsdag 30 december 2009




Hej Sverige!

Igår var vi på bio! Vi såg Avatar 3D! Den var asbra, dessvärre hade vi dåliga platser (längst fram) vilket gjorde att vi mådde illa o hade ont i huvudet. Detta resulterade i att vi såg nästan hela filmen utan 3D-glasögonen, men det var värt det med tanke på hur bra Avatar är! Vi har verkligen blivit helt galna i filmer på sistone. Vi ser nog minst en film per dag i princip. Bland annat är vi besatta av Twilight och väntar ivrigt på att New Moon ska få premiär här denna vecka!

Idag har vi befunnit oss på stranden hela dagen! Härligt som bara den! Stötte på våra franska och svenska vänner där också så det var mysigt!

Nej nu blir det nog lite av vår egenproducerade kladdkaka snart!

Ha det bra!
Au Revoir!
Stigge o Leffe


5 kommentarer:

  1. GOTT NYTT ÅR!!!!! ylar Wilma till dej =) patricia o jag önskar er det med

    SvaraRadera
  2. Nu har mormor och morfar fått se hur ni bor. Lyxigt säger mormor!Snöfritt säger morfar(han tänker mest på väder) :D Nu firar vi Idas 11årsdag med tårta. Senare blir det tomte i bygdegården. Anneli ska hem till sin lägenhet och duscha, hon har jobbat. Monica kunde tyvärr inte vara med oss, hon jobbar. Vilken nyhet :D! Jonas och Mikaela är på Jysk och shoppaaar! Morfar och Anneli är förkylda och har laddat med nässpray! Anneli kom på att hon glömde köpa näsdukar!
    Katten Nisse har också kommit hem igen :D Efter 10 månader. Hon är rund o go! Nu har vi inget mer att skriva. Hoppas ni har det superbra på andra sidan jordklotet! :D Alla hälsar! Ps. Morfar har en till fråga om vädret. " Efter dedär åskvädret har marka slute upp å spricke, efter 7årstorka som vi har hört i tv" Ds.
    Hälsningar oss alla i D-torp :)

    SvaraRadera
  3. AVATAR ÄGDE!

    tyckte jag...

    / FILLE

    SvaraRadera
  4. Nu vill snart ha en ny rapport om vad som händer hos er =) här är det svinkallt men det vet ni väl redan om.
    Ha det gött Psyko =)

    SvaraRadera