onsdag 30 december 2009




Hej Sverige!

Igår var vi på bio! Vi såg Avatar 3D! Den var asbra, dessvärre hade vi dåliga platser (längst fram) vilket gjorde att vi mådde illa o hade ont i huvudet. Detta resulterade i att vi såg nästan hela filmen utan 3D-glasögonen, men det var värt det med tanke på hur bra Avatar är! Vi har verkligen blivit helt galna i filmer på sistone. Vi ser nog minst en film per dag i princip. Bland annat är vi besatta av Twilight och väntar ivrigt på att New Moon ska få premiär här denna vecka!

Idag har vi befunnit oss på stranden hela dagen! Härligt som bara den! Stötte på våra franska och svenska vänner där också så det var mysigt!

Nej nu blir det nog lite av vår egenproducerade kladdkaka snart!

Ha det bra!
Au Revoir!
Stigge o Leffe


måndag 28 december 2009

Det börjar bli riktigt varmt..

Hey!
Nu är julen över. Vår söta roommate lagade julmiddag till oss (inte särskilt julmat för oss dock) men det var nice. Snart närmar sig nyår! Det ska nog bli rätt så skoj.
Nu kommer det lite bilder på vår lägenhet. kolla och njut!



lördag 19 december 2009

Till Minh!


Eftersom alla klagar så mycket på att vi skriver för lite på bloggen skriver vi nu ett andra inlägg på en och samma dag! Sen sist vi skrev har vi hunnit ta en promenad i city och nu sitter vi i vårt vardagsrum och löser sudoku!

(Vi bjuder på en liten bild på vår grymma utsikt från lägenheten.)

Bye!
Stig o Leif



Helena befinner sig i Tasmanien..


Hallo!
Ännu en gång. förlåt för att vi är väldigt dåliga på att uppdatera. Snart ska vi nog allt skärpa oss.

Helena har nu åkt till Tasmanien och vi saknar henne mycket. Hon säger att är fula där. Bara så att ni vet.
Sara och jag har varit ute på jakt efter jobb. Jag ska börja provjobba på ett ställe där de säljer kläder från en grym designer. Rätt nervöst men spännande.
Sara har sökt jobb på cafe och klädbutik. och det ser ganska ljust faktiskt. Grymt..

jag tror inte jag orkar skriva mer. men vi lägger upp bilder på hur vi bor, nästa inlägg. VI LOVAR! ha det bra tills dess!

hälsningar Leffe & STIG





torsdag 10 december 2009

We are so sorry!

Hej alla kära vänner o bekanta!

Vi är ledsna för att vi inte har hållit er så speciellt uppdaterade men vi har annat för oss haha! Linda och jag (Sara) har nu flyttat in i världens grymmaste lägenhet mitt i staden. Vi bor på 24:e våningen & har en helt otroligt fin utsikt över staden, särskilt fint är det på kvällen o natten då man ser alla lampor och massor av flygplan o annat! Vi har dessutom en pool och gym på 44:e våningen vilka vi får använda hur mycket vi vill! Vi har dessutom gratis underhållning en gång i månaden...då två killar tvättar utsidorna på rutorna genom att hänga i linor som bergbestigare typ! Jag vet, vi låter väldigt skrytiga över vår lägenhet men man kan inte vara mycket annat än skrytig så grym är den!

I övrigt så har vi träffat lite goa vänner, tränat som galningar, varit ute i staden, ätit god mat vid den vackra floden, letat jobb och en massa annat!


Charlies Angels at the VIP!


Cool känguru på Melbourne Zoo!


Nära-döden-upplevelse på Melbourne Zoo


Maskerad tjej & Linda
Ha det så bra där hemma!
See ya!
Stig Stigsson o Leffe