onsdag 25 november 2009

Howdy!
....är ett ord som man inte får skriva i sitt australiensiska CV!

Kände att det var dags att uppdatera lite nu. Imorgon ska vi kolla in Melbourne Zoo så vi har laddat upp batterierna med glass så här på kvällskanten. Vet inte riktigt vad jag ska skriva jag har i typ glömt bort vad vi har gjort men vi är himla glada för att vi, Sara o Linda, fått en jättegrym lägenhet mitt i city! Helena kommer ta sig en tripp till Tasmanien tillsammans med sin kompis Rebecka! I övrigt så har vi festat en del, sett på Sagan om Ringen och blivit helt beroende av den, varit på en slags matmarknad i Brunswick, tränat, kollat lägenheter o jobb, ätit massa god mat, bakat chokladbollar, umgåtts med Oliver och hans vänner och en massa mer!Nästa vecka ska vi på festival. Nej nu ska vi ta och sove lite! Jag håller på att lära Helena och Chung att prata riktigt go småländske!

Ha det så gött!
ARAGORN- King of Gondor, Gollum o F-blixten

söndag 15 november 2009

charlies angels..

Hej Vanner!

Forlat for att vi har varit daliga pa att uppdatera. Men det har varit sa varmt och det leder till lathet. Linn's gig forovrigt var valdigt bra.

Vi har provat pa melbournes nattliv. Vilket var sjukt grymt! Vi kommer i princip in gratis overallt pagrund vara vanner. Bla har vi varit pa en cocktail klubb dar vi hangde i VIP rummet. Vilket ar hog standard for oss nar det galler fest. For vi ar ju sa javla fattiga dar i sverige. A nobody. haha! Alla manniskor har ar sjukt sjyssta. Ingen fientlighet har synts till.

Sedan har vi aven varit och badat pa en plats som kallas Brunswick(dar vi kanske har hittat boende)Oliver sade att coola manniskor badar dar. Vilken besvikelse det blev... Dock var iaf solningen och vattnet en hojdare!

Vi har aven varit jaaavligt grymma pa att trana i den har varmen!

Dessutom ar vi fantastiska pa att laga mat, har vi upptackt. Vi lagade en delikat taccopaj, vilket Olivers foraldrar alskade! De har till och med skrivit ut det svenska receptet fran www.arla.se haha.

Har i Melbourne kallas vi tre for:
The sweds
three swedish girls
Charlies anglar
aldrig Linda Sara and Helena. Men det ar ganska forstaeligt forstas.

Jaja det rackte for den har gangen. Mer om jobb och bostad nasta inlagg.

/Leif, Stig och Helena ;v

lördag 7 november 2009

For free

Vi bjuder lite på vår väl använda svengelska!

lauting - lutande tornet i Pisa/Hellie
Snee- sne/ Hellie
Did you have to show your leg?- Behövde du visa ditt ID?/Linda
Wineballs-vindruvor/Hellie
What is the clock?- Hur mycket är klockan? /Sara
When you get out of the aircraft..- När du kommer ut från flygplatsen../Hellie

Hahhaahaaa!
Have a nice day people!

Stigge, Hellie o Leffe

fredag 6 november 2009

aaah varmt...

Nu har oliver kommit hem och vi har traffat tva av hans vanner och han har tagit oss till shoppingcentret doncaster. vi spenderade i en affar endast. Resten sog. dessutom har vadret blivit forjavligt varmt. Men det ar nice. ikvall ska vi formodligen se linn spela live haha. blir fruktansvart spannande och se om dem ar bra. mer spannande info kommer nog senare. mosh!

PS. nu ska vi ata pizza och helena tycker att linda har blivit en bitch redan. sara anser att linda ar taskig och javligt dalig pa att mala pa ryggen. Linda kanner sig krankt och ledsen just nu. och saknar julia.

leffe stigge, och bertil(fast helena vill iten heta sa, men vi bestammer)

onsdag 4 november 2009

Chocktillstand!

Nu ar vi och har varit framme i Melbourne i lite mer an ett dygn! Flygresan var som vantat jobbig, men det gick anda snabbare an man trodde. Sara och Helena sov som grisar. Linda daremot sov hogst fem minuter vilket enligt henne ar skillat. Nagot vi inte forvantade oss var att det skulle vara svinkallt men det ar det! Men det blir nog vamare snart. Enligt var taxichauffor ar det typ fyra arstider pa en timme har. Han var for ovrigt jakligt jobbig! Pa klart svennesprak "forjavlig". Just nu kanner vi oss valdigt vilsna men vi kommer sakert in i det snart. Vi har ocksa varsin egen het dawg som bor har hos Oliver Packards mum and dad. Idag ska vi utforska Melbourne city! Ohh yeeeeaaah! Ha det sa bra tills nasta inlagg kommer!

Bye, bye!
Stig, Leif & Bertil!

måndag 2 november 2009

Hej då Sverige!


Nu är det riktigt nära! Om sex timmar lämnar vi svensk mark! Ha det så bra här hemma så ses vi i framtiden!
Puss & kram!

söndag 1 november 2009

1 dag kvar..

Det är ganska sjukt att vi lämnar Sverige om en dag. Snart får ni följa vår snice resa. jag hoppas verkligen (vågar inte lova) att vi ska vara så effektiva med bloggen som möjligt.=)
Det känns fortfarande inte som att man ska åka. jag har faktiskt inte fått prata om det för Julie, som jag bor hos just nu förövrigt, när jag är hemlös i princip. Men det är inte så konstigt heller. Men hon kommer att hälsa på lite senare och jag hoppas att det blir av!
OH, Vi måste fixa så ni kan kommentera för det är ju rätt skoj att få sådant också!

Ta det lugnt //Leffe.