torsdag 29 oktober 2009

Four days baby, four days!

Linda på nice dejt i utkanten av Melbourne!

(bild lånad från fakta.wikispaces.com/Australien)
//Stigsson

onsdag 28 oktober 2009

Lite kloka visdomsord

Idag har jag tagit mig ett steg närmare till att bli australienska! Jag har nämligen klippt och färgat mitt hår. Den nya färgen är smart nog anpassad till Australiens heta klimat på så sätt att det kommer bli en perfekt färg när håret bleks i solen! Haha, det ni!
Frisörskan och jag snackade självklart en massa om den kommande resan och då kom vi också in på Lindas och min förra resa som hade destination Thailand. Eftersom frissan, precis som alla andra svenskar också varit i Thailand, hade vi självklart ganska mycket att diskutera. Bland annat om hur synd det är om många djur där nere. På många ställen fanns det snubbar som gick runt med t.ex apor, örnar, varaner och liknande på sina axlar och visade upp för turisterna, som fick betala för att bli tagna på foto tillsammans med dem stackars djuren. De fick också kela med dem, ta på dem och hålla i dem. Frissan berättade att de här snubbarna sprutar något medel i djuren via nässpray-flaskor för att de ska hålla sig lugna och inte bita eller klösa människor. Detta är verkligen helt absurt och det är jäkligt synd att vi västerlänningar stöder detta genom att betala för ett kort. Man borde definitivt bojkotta totalt! Dessa djur är inga leksaker! Djuren hör hemma i djungeln där de kan skoja runt med sina nära och kära!


En liten vän med jäkligt stort hjärta som jag kommer sakna såååå när jag befinner mig i Australien!

Nu är det bara fem ynka dagar kvar sedan blir det bye, bye Sweden!
Yo bitches/ Stig "Stigge" Stigsson

tisdag 27 oktober 2009

Mycket känslor och kul att skaffa en blogg! bleh..

Lägenheten står nästan tom och Julia har tagit kameran och tagit en vacker bild på sig själv. Antar att det var ett överraskningskort. i vilket fall så blev jag glad när jag såg min lilla skönhet i min kamera! Nu är det endast 6 dagar kvar tills vi flyttar iväg till Melbourne. Hoppas ni checkar in vårt blogghelvete!! vore ju rätt sjysst faktiskt.

peace gubbar och tanter //LEFFE


måndag 26 oktober 2009

Oh my lacka

Shit! Det är helt, helt galet!!! Om nästan exakt en vecka drar vi till MEEEELLLBOOOUUURRRNNNEE!!! Kommer bli så himla gött och spännande!!! Helt crazy! Nej, grabbar det är nog dags att börja ta all packning o liknande på allvar nu!!!
/Sara